《「最好的禱告」》

 星期四,再三叮囑Givens Sunny 嘗試聯絡當地附近嘅教會,老土啲講,教會𥚃面嘅都係好人,可以給予不同方面的資訊及意見;不多日,Givens 旋即傳來當地一所教會網頁,我只係睇到地址係某地128街道128號就係標記sign !這是由Givens表姐搜尋到的,信仰在陪伴著Givens 兩表姊妹的家庭,信念在導向著Givens 兩表姊妹的家庭!

 星期日,約咗Gloria 同埋佢舊同事食飯傾偈。舊同事話帶住8個字嚟傾偈,「人的盡頭,神的開始」係咪真嘅?循而,Gloria 帶著這舊同事一齊祈禱,決定相信耶穌,唔係個個人祈禱都有能力,只有愛你的人為你祈禱才有的眼淚!

 我相信世界上有一個神!佢排列著不同的人在時空交錯間相遇,this is a sign 係一個標記,導引著你,揭示誰是你的同伴拍檔,帶給你愛你的人為你禱告!

Vean 在緊逼的上半年堅持負責今年的「我的退修日」,為你的忠誠驕傲!